Betalte undersøgelser har vakt betydelig interesse for nylig i som en mulighed for at tjene penge for din mening ved at arbejde hjemmefra. Der er blevet startet mange såkaldte firmaer for betalte undersøgelser for at udnytte denne interesse. Disse firmaer opkræver deres brugere 150 kr. til 300 kr. for at få adgang til en database af markedsundersøgelsesfirmaer. De markedsfører også sig selv med annoncer, der lover deres brugere kæmpemæssige indtjeninger. På den anden side lader gratis online undersøgelseswebsteder dig at deltage i markedsundersøgelser uden at betale en rød øre. Lad os se på, hvad sandheden er bag betalte undersøgelser.

Markedsundersøgelser er en industri med en værdi på flere milliarder dollars. Firmaer vil gerne have feedback med folks meninger fra den brede offentlighed med hensyn til deres produkter og tjenester, og hvordan de kan forbedres. Før de lancerer nye produkter eller tjenester, skal de finde ud af, hvad forbrugerne foretrækker. Til dette formål afholder de undersøgelser og bruger resultaterne til at forbedre deres produkter. Firmaer, der udfører markedsforskning, afholder opinionsundersøgelser og andre former for forbrugerundersøgelser på disse firmaers vegne. Førhen blev opinionsundersøgelser afholdt personligt og over telefonen. Med internettets fremkomst har man anerkendt potentialet for dets brug for online markedsforskning і form af online undersøgelser.

Forbrugerdata hentet fra dig!

De rigtige online betalte opinionsundersøgelses websteder er online afdelinger af markedsforsknings firmaer. De betaler dig for dine meninger, og der er mange af dem, der belønner dig i penge så du kan tjene ekstra penge online. Nogle af dem tilmelder dig præmielodtrækninger og lotterier. Det er gratis at tilmelde dig alle disse opinionsundersøgelseswebsteder. Du skal bare finde dem.

De såkaldte betalte undersøgelsesfirmaer, der opkræver penge af dig, giver dig adgang til en database af undersøgelseswebsteder. Du er nødt til at tilmelde dig hvert individuelt websted. Det kan godt være, de praler af at have 400 eller 500 undersøgelseswebsteder і deres database. Der er dog kun omkring 25 til 50 af dem, der virkelig er værd at tilmelde sig. Resten er ikke umagen værd at tilmelde sig. Desuden har de ikke nogle af bedste websteder for opinionsundersøgelser, da disse har frasagt sig medtagelse i databaser for betalte opinionsundersøgelser.

Der er også problemer med spam og uønskede mails. Маnge mennesker, der har tilmeldt sig disse undersøgelsesfirmaer, der betaler penge, har til deres store irritation fundet, at deres indbakke er blevet fyldt op med masser af spam mails. Du tror måske, at det, du betaler for, er mere pålideligt, end det, der er gratis. Men når det gælder markedet for betalte opinionsundersøgelser, har det modsatte næsten vist sig at være sandt.undersøgelser der giver penge for din mening

Mange mennesker, der har betalt disse firmaer som resultat af et impulskøb, har senere fundet det vanskeligt bare at genindtjene deres investering. Betalte opinionsundersøgelser kræver et vist niveau af engagement fra din side for at tilmelde dig undersøgelseswebstederne og besvare de invitationer til undersøgelser, de sender dig.

I betragtning af alle disse faktorer, er det ikke i din bedste interesse at betale penge for at tilmelde dig de såkaldte betalte undersøgelsesfirmaer. Men hvad er så løsningen?

Velbetalende spørgeundersøgelser

Der er mange steder, hvor oplysninger om at tilmelde sig de virkelig gratis betalte online undersøgelsessteder kan fås gratis. De gennemgår også hvert markedsundersøgelsesfirma, så du har en ide om hver af dem, inden du tilmelder dig. Men lige et godt råd. Pas på de gratis websteder, der kræver, at du tilmelder dig et program eller et nyhedsbrev for at få adgang til undersøgelseswebsteder. Du kan risikere at få masser af spam mail fra sådanne websteder. Det er altid bedst at holde sig til de websteder, der giver dig oplysningerne ubetinget, så du kan tilmelde dig undersøgelseswebsteder i dit eget tempo.

Hvad er dit indtjeningspotentiale med disse undersøgelseswebsteder? Der er masser af faktorer, der afgør dette. Disse omfatter dit land, din demografiske profil og din villighed til at udfylde de undersøgelser, du bliver inviteret til. En måde at maksimere indtjeningen på, er at deltage på flere undersøgelseswebsteder. Nogle af de bedste gratis online undersøgelseswebsteder er YouGov, Eovendo og Survee. Nogle dedikerede folk, der udfylder mange undersøgelser tjener jævnligt 1000 kr. til 1500 kr. om måneden. Alt derudover er vanskeligt at opnå, og hvis der hævdes andet, passer det ikke.

På forsiden har du mulighed for at se en oversigt over de steder som man kan modtage penge for sin mening.