Du kan her læse mere omkring Eovendo, og lære hvordan du kan bruge portalen. Hjemmesiden er fuldstændig gratis, og tilbyder lige nu at give 100 kr. i oprettelses bonus. Se evt. videon nedenfor og lær mere.

Tilmeld Eovendo gratis

Eovendo

Hvad er Eovendo?

Eovendo er en internetside, som belønner sine forbrugere for at se små reklamefilm. Reklamefilmene er lavet af forskellige virksomheder, som ønsker at få feedback på deres videoer. Belønningen inkluderer både betaling i form af penge, samt en masse andre fordele og er 100 % gratis for dig som forbruger.

Ideen bag Eovendo er, at forbedre virksomheders reklamer gennem feedback fra forbrugere, hvor virksomhederne ønsker at betale for at modtage din mening om deres reklame. Ved at tilmelde dig siden og se reklamefilm, vil du med det samme modtage en mindre pengebelønning for hver eneste reklamefilm du ser, hvilket hurtigt kan blive til en del.

Præcis hvor mange reklamefilm du kan se og vurdere om dagen varierer. For det meste vil der på siden ligge imellem 3 og 8 film om dagen, som hver varer omkring et minut. Det er dermed ikke flere timer du behøver at sætte af for at kunne tjene lidt ekstra. Jo mere aktiv du er, jo mere har du dog mulighed for at tjene.

Bag Eovendo står blandt andet den anerkendte Lars Larsen fra Jysk Sengetøjslager, som ønskede at opstarte en platform til udvikling af reklamefeedback, for virksomheder og engagerede forbrugere.

Selve siden fungerer ved, at du downloader et omkostningsfrit program til din computer. Programmet ligger herefter blot på din computer i baggrunden og vil give dig besked når der er en ny reklame tilgængelig på siden, som du herefter kan vælge at se og vurdere.

Eovendo anmeldelse

Hvordan fungerer Eovendo?

Eovendo fungerer kort fortalt ved at du modtager betaling for at se reklamefilm. Du tilmelder dig siden, hvorefter du downloader og installerer programmet Eovendo. Programmet vil herefter starte op automatisk og kører sammen med Windows og Mac. Eovendo vil frembringe en lille popup vindue hver gang der er ny reklameblok tilgængelig. Du kan i vinduet trykke på ’Afspil’, hvor programmet automatisk vil åbne reklamen op i fuldskærmsvisning.

Ved hver reklameblok vil du have mulighed for at se omkring 2 til 3 reklamer. Når reklamen er slut, kan du angive om du kan lide videoen eller ej. Det er yderligere muligt at uddybe præcis hvad du fandt godt og dårlig ved reklamen.

Anmeldelsen er dog helt frivillig! Du vil stadig modtage dine penge for at have set reklamen, selv hvis du ikke har tid til at bedømme den. Så snart du har afspillet en reklame, vil din saldo på din konto nemlig automatisk blive forhøjet.

Udover denne metode kan du også vælge at besøge Eovendo fra en normal browser, herunder også en mobilbrowser, og stadig blive præsenteret for omkring 8 reklamefilm på en dag.

Uanset hvilken af metoderne du vælger, er det super nemt at tilgå hjemmesiden som endvidere er meget brugervenlig. Så snart du har set en reklamefilm, vil du modtage din betaling. Betalingen kan månedsvis automatisk overføres til din Paypal- konto, eller hyppigere såfremt du ønsker det. Det er et krav på Eovendo at have en Paypal konto, da denne betalingsmetode er sikrere.

Paypal kan oprettes gratis, og du kan nemt overføre dine penge videre til din normale bankkonto, lige så ofte du ønsker det – helt gratis.

Du kan også vælge at få udbetalt din betaling som et gavekort til en butik. Vælger du denne mulighed vil du i de fleste tilfælde få udstedt et gavekort med en højere værdi, end den du egentlig har stående i kroner på din Eovendo konto. Dette er derfor den mest lønsomme løsning.

Du kan altid se din nuværende saldo på din konto ved at højreklikke på dit Eovendo ikon og herefter vælge ”Min Saldo”.

En lille ting du skal være opmærksom på ved brug af Eovendo er, at du er nødt til rent faktisk at se reklamefilmene. Det er herved altså ikke muligt blot at lade videoen kører i baggrunden, mens du for eksempel sidder og ser netflix, da du ved at minimere eller afbryde programmet straks vil afbryde filmen og dermed miste din indtjening.

Du har samtidig kun omkring et minut fra filmen er afsluttet til at du skal trykke ’næste’ eller ’afslut’.

Der er derved ikke mulighed for at ”snyde”. Da hver reklamefilm dog kun varer omkring et minut, burde det dog ikke være et problem. Samtidig er selve bedømmelsen af reklamen som sagt er frivillig.

Eovendo

Kan man virkelig tjene penge på at se reklamer?

Kan det betale sig at tilmelde sig og se reklamer? Ja det kan det! Man skal selvfølgelig tage med i sin overvejelse at det ikke er store beløber man kan tjene ved at bruge Eovendo.

Hvis du derfor sidder og ønsker at spare op til noget stort, er denne portal formodentlig ikke det du bør kaste din energi på, da det ikke er en stor betaling du modtager. Dog er det heller ikke meget tid du behøver at afsætte til det! Så hvis du blot ønsker at have lidt flere penge i hverdagen, så kan det hurtigt betale sig at bruge lidt tid på Eovendo. Og hvem har ikke brug for lidt ekstra penge?

Samtidig er Eovendo nem og god at bruge på de tidspunkter du alligevel ikke har andet at tage dig til. Da du kan tilgå siden på din telefon, kan du for eksempel slå transporttiden ihjel imens du tjener penge.

Der er absolut ingen krav på siden om hvor aktiv du skal være – om det er hver dag eller en enkel gang i ugens løb, men din aktivitet hænger selvfølgelig sammen med hvor meget du i sidste ende vil tjene på at bruge siden.

For hver reklamefilm du ser på Eovendo vil du modtage 25 øre. Dette lyder selvfølgelig ikke af meget, men da der hver dag vil være mindst 8 reklamefilm og ofte også 1 eller 2 ekstrafilm, kan det alligevel hurtigt blive til noget. Især når det kun tager et par minutter at gøre. 

Er der andre fordele ved at benytte Eovendo?

Ja der er mange flere fordele, end blot at tjene penge! Du vil på Eovendo finde en masse spil og konkurrencer, hvor du hver eneste dag har mulighed for at vinde præmier. Du vil hver dag kunne finde et virtuelt skrabelod, hvor du vil have chancen for at finde ekstra penge til din✓ saldo eller et lækkert gavekort. Du kan også finde andre spil, hvor du kan vinde flere lodder til andre konkurrencer.

Ud over dette, og den allerede præsenterede belønning, vil du også kunne spare penge gennem Eovendo. Herunder vil du løbende kunne finde adskillige tilbud og deals med rabat på alle mulige forskellige ting, for eksempel til boligtekstil eller gadgets. Rabatterne kan benyttes af alle der har tilmeldt sig Eovendo. Når du gør brug af et tilbud, vil Eovendo yderligere indsætte et par ekstra kroner på din saldo.

Der er derved mange fordele ved at tilmelde sig Eovendo!

Hvordan tilmelder jeg mig siden?

Det er fuldstændig gratis for dig at blive medlem af Eovendo. Du tilmelder dig blot gennem deres webside ved at trykke på ’Start her’. Herefter opretter du en profil og downloader Eovendo programmet til afspilning. Efterfølgende er du klar til at se reklamer med det samme!

Bemærk at der desværre ikke findes en App til Eovendo endnu. Dette er dog en del af deres udvikling, og der burde derfor ikke gå lang tid før programmet også vil kunne hentes til Iphone og Android. Indtil da kan man blot benytte browseren – også på sin telefon.

Tilmeld Eovendo gratis